نمایه رجیستری های ما

رجیستری

سامانه های ثبت بيماری ها با هدف گردآوری موثر داده های مرتبط با حوزه بالينی ايجاد می شوند. اين سامانه ها بر اساس عناصر داده ای تعيين شده در حوزه پزشکی مورد نظر، بصورت تحت وب يا ويندوزی و با قابليت سفارشی سازی کامل عناصر داده طراحی و اجرا می شوند. شرکت صنام سهند در اين حوزه پروژه های موفقي را برای مراکز دانشگاهی، تحقيقاتی و آموزشی توليد نموده است

محصولات ما

سامانه مدیریت و پایش داده های استروک یک سامانه جامع برای ثبت، تحلیل و پایش بیماران مبتلا به سکته مغزی می باشد. به کارگیری سامانه مذکور می تواند منجر به نتایج ذیل شود:
دانش استخراج شده از این سامانه در صورتیکه در اختیار تیم پزشکی قرار داده شود، می تواند در ارزیابی درمانهای انجام شده قبلی و اتخاذ تدابیر درمانی جدید برای بیماران مربوطه مفید واقع گردد. این دانش میتواند در تصمیم گیری و تصمیم سازی مدیران اجرایی و سیاست گذاران نظام سلامت منطقه و کشور تاثیرات بسزایی داشته باشد.

همچنین اطلاعات و نتایج حاصل از این سیستم میتواند در انجام و یا طراحی مطالعات مختلف پژوهشی و آزمودن فرضیه های مختلف مرتبط با آن سودمند باشد از ویژگی های سامانه حاضر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

دارای بیش از ۵۰۰ فیلد تخصصی بالینی، آموزشی و پژوهشی
فالوآپ و رهگیری بیمار
گزارش گیری بر اساس آیتم های مختلف
داشبورد آنلاین
طراحی استاندارد مبتنی بر فرم ملی استروک و منطبق بر مشاوره و نظر متخصصین امر

CVT REGISTERY

سامانه مدیریت و پایش داده های سی وی تی یک سامانه سبک و سریع با قابلیت رهگیری بیماران می باشد که به همت مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه راه اندازی شده است. به کارگیری سامانه مذکور می تواند منجر به نتایج ذیل شود:
دانش استخراج شده از این سامانه در صورتیکه در اختیار تیم پزشکی قرار داده شود، می تواند در ارزیابی درمانهای انجام شده قبلی و اتخاذ تدابیر درمانی جدید برای بیماران مربوطه مفید واقع گردد. این دانش میتواند در تصمیم گیری و تصمیم سازی مدیران اجرایی و سیاست گذاران نظام سلامت منطقه و کشور تاثیرات بسزایی داشته باشد

همچنین اطلاعات و نتایج حاصل از این سیستم میتواند در انجام و یا طراحی مطالعات مختلف پژوهشی و آزمودن فرضیه های مختلف مرتبط با آن سودمند باشد از ویژگی های سامانه حاضر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

گزارش های سلسله مراتبی و حرفه ای
فالوآپ و رهگیری بیمار
گزارش گیری بر اساس آیتم های مختلف
داشبورد آنلاین

سامانه مدیریت و پایش داده های اسکیزوفرنی یک رجیستری حرفه ای برای ثبت، تحلیل و پایش بیماران مبتلا به روان گسیختگی یا اسکیزوفرنی می باشد.
این سامانه به همت مرکز تحقیقات روانپزشکی در قالب پروژه ارس طراحی شده است
روان‌گسیختگی، اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی (به انگلیسی: Schizophrenia) که اکثر روانپزشکان و روانشناسان به آن سرطان خاموش نیز می‌گویند یک اختلال روانی شایع است که از ویژگی‌های بارز آن فقدان توانایی در اندیشیدن، عاطفه ضعیف، انجام رفتارهای نامعقول و ناتوانی در درک واقعیت است. البته شایان ذکر است که منظور از ناتوانی در درک واقعیت، توهمات مغزی فرد بیمار می‌باشد.

وجود سامانه ای با ویژگی های ذیل جهت تحقیق، پژوهش و استخراج دانش کاربردی جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری امری ضروری است:

منطبق بر نظر و مدیریت متخصصین برتر ایرانی و بین المللی(پروفسور ریچارد از هلند)
شامل فرم های دموگرافیک، دارویی، بالینی و پرسشنامه های مربوطه
شامل داشبورد آنلاین
مبتنی بر استاندارد کدگذاری بیماری ها

سامانه مدیریت و پایش داده های واسکولیت یک سامانه جامع برای ثبت، تحلیل و پایش بیماران مبتلا به واسکولیت می باشد. این سامانه به همت مرکز تحقیقات بافت همبند اجرا شده است
واسکولیت شامل گروهی از بیماری ها است که با التهاب و آسیب عروق خونی مشخص می گردد. آسیب عروق خونی منجر به اختلال در عملکرد عروق شده و این امر به نوبه خود سبب کاهش جریان خون در بافت، ایسکمی بافتی، نکروز و خونریزی می شود. علایم واسکولیت شامل ضعف و خستگی، تب، درد عضله و مفصل، کاهش اشتها و وزن بدن، درد شکم، مشکلات کلیوی (ادرار خونی یا تیره رنگ) و عصبی (بی حسی، ضعف، درد) می باشد که بسته به نوع و محل درگیری متفاوت است. ثبت الکترونیکی اطلاعات (رجیستری) بدلیل در بر گرفتن حجم نمونه بالا و مدت زمان طولانی پیگیری امکان ارزیابی بهتر پیامدهایی نظیر آسیب ارگان و مرگ و میر و نیز انجام آنالیزهای آماری مقایسه ای را در زیرگروهی از بیماران فراهم می نماید

از ویژگی های این سامانه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

طراحی چابک با مشارکت پزشکان متخصص
گزارش گیری های آماری دقیق
جستجوی پیشرفته بر اسا عناصر داده

این سامانه با ایجاد پایگاه داده جامع برای مراکز مشاوره ازدواج به منظور نظم بخشی به آرشیو پرونده های مراجعین به مرکز و تسهیل در امر دسترسی به داده ها و گزارش گیری از آنها، طراحی شده است.
این سامانه به همت مرکز درمانی اسدآبادی تبریز اجرا شده است
از آنجایی که رعایت اصول مستندسازی پرونده های بالینی و استفاده های آموزشی، پژوهشی، آماری و درمانی از آنها از اهمیت بالایی برخوردار است لذا ثبت صحیح، کامل و به هنگام داده­ ها می تواند نقش مهم و اساسی را در برآوردن نیازهای سیستم مراقبت سلامت ایفا نماید. منبع اصلی داده های مراقبت بهداشتی در سازمانهای مربوطه، پرونده پزشکی بیمار می باشد.
داده های بیمار باید در سطوح چندگانه مدیریت و آنالیز شوند. در سطح فردی برای سازماندهی مشکلات بیمار و طرح مراقبت و در سطح گروهی برای تعیین اینکه سیستم مراقبت چگونه به بیماران خدمت دهی می کند، دادهها را مورد استفاده قرار می دهیم. بنابراین برای حصول اطمینان از کیفیت داده باید فرآیند مستندسازی را اصلاح نمود که مستندسازی خوب نیز مستلزم سیستم اطلاعاتی کارا می باشد. از بین سیستمهای اطلاعات کامپیوتری و سیستم های اطلاعات کاغذی، سیستمهای اطلاعات کامپیوتری دارای پتانسیل بیشتری بوده و نیز داده های وسیع تری را می توانند نگهداری کنند، همچنین روشهای گردآوری داده در این سیستم ها دقیق تر بوده و امکان مدیریت داده را برای ما فراهم می کند.

از ویژگی های سامانه حاضر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

شامل بخشهای پذیرش، آزمایشگاه، گزارش گیری و فرمهای تخصصی
گزارش گیری، استخراج و چاپ نتایج و فرم ها در قالب PDF
جستجوی پیشرفته بر اسا عناصر داده ای
طبق نظر و مشاوره متخصصین امر

سامانه مدیریت و پایش حامل های انرژی یک سامانه جامع برای ثبت، مدیریت، تحلیل و کنترل میزان مصرف انرژی(برق، آب، گاز و …) در ادارات و سازمانها می باشد.
این سامانه به همت معاونت پشتیبانی دانشگاه اجرا شده است.
طبیعتا با مانیتورینگ مکرر میزان مصرف واحد های مختلف سازمان می توان از هدر رفت انرژی جلوگیری نموده و صرفه جویی مالی بالایی را برای سازمان به ارمغان آورد.

با توجه به اینکه کنترل دائمی مصرف حامل های انرژی می تواند تا حد زیادی منجر به صرفه جویی در مصرف و در نتیجه مدیریت هزینه شود، وجود چنین سامانه ای برای سازمانها و ادارات و دانشگاهها و حتی شرکت های خصوصی بزرگ و کوچک دارای الویت بالایی است. همچنین با توجه به اینکه در این سامانه زیرساخت ارتباط با سرویس های مشاهده اطلاعات و واریز قبوض نیز دیده شده است می تواند ثبت و مدیریت قبوض را تسهیل و تسریع نماید.

TRAFFIC & SAFETY REGISTERY

رجیستری سوانح و ترافیک ، یک سامانه پیچیده بین سازمانی می باشد که وظیفه آن گردآوری ، زمانبندی و اطلاع رسانی سوانح روی داده تهدید کننده سلامتی بصورت سریع و بلادرنگ می باشد
این سامانه حاصل سالها تلاش مجموعه ای وسیع از مسئولان استان با هماهنگی مرکز تحقیقات سلامت و ترافیک می باشد که با تلاش های شبانه روزی دکتر همایون صادقی بازرگانی رنگ واقعیت به خود گرفته است.
دسترسی چند محلی، زمانبندی سوانح، اطلاع رسانی و هشدارهای هدفمند و گزارشهای متنوع با رعایت سطوح دسترسی از ویژگیهای این سامانه خواهد بود.
 این سامانه در مرحله تست و بهره برداری می باشد

هسته مرکزی رجیستری

دکتر پیمان رضایی

دکترای تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز( استاد تمام)

مشاور پروژه های رجیستری مجموعه صنام سهند

دکتر طاها صمدسلطانی

دکترای تخصصی انفورماتیک پزشکی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مدیر پروژه های رجیستری مجموعه صنام سهند

مهندس حامد پاکزاد

کارشناس ارشد MBA

مدیر تجاری سازی پروژه های رجیستری مجموعه صنام سهند

مهندس یوسف غیبی

کارشناس ارشد هوش مصنوعی

مدیر فنی پروژه های رجیستری مجموعه صنام سهند

مشتریان ما

اخبار

دانلود رزومه